Oldtimers

Wij gespecialiseerd zijn in de handel van oldtimers. U kunt uw classic car of oldtimer met een gerust hart bij ons kopen. Wij weten zelf als geen ander wat het is om in uw vrije tijd te genieten van uw oldtimer. Dat is namelijk geweldig! Cruisen, toeren en gezien worden.

Al ruim 3 generaties is de Veiling Auto’s actief in de oltimershandel. Hierdoor hebben wij enorm veel persoonlijke ervaringen en herinneringen opgebouwd ! Ook professionele vakservaring ! Wij weten dat zowel een oldtimer als youngtimer enorm veel aandacht met zich mee brengt. Laat dat nou precies zijn waar we goed in zijn. Onze collectie classic cars wordt gestald in een speciaal daarvoor ontworpen showroom op de Calandstraat 94 in Schiedam. Onderhoud en reparaties aan klassieke auto’s wordt uitgevoerd door ons zeer ervaren team.

Luxe Occasions

Wellicht bent u bent op zoek naar een wat luxure auto. Een auto die comfortabel zit en rijdt en tevens ruim genoeg is. Of zoekt u misschien een auto die uitermate geschikt is voor twee personen, lekker sportief is en die ook comfortabel rijdt? De Veiling Auto’s biedt u diverse luxe occasions voor zeer goede prijzen. In onze showroom vindt u veel verschillende topmerken auto’s zoals Audi, Mercedes-Benz, BMW, Porsche

Uw auto transporteren!

Voor het transport van uw auto heeft De Veiling Auto’s een passende oplossing. Of het nu komt door een pechgeval of voor een gepland transport, u wilt verzekerd zijn van snel, veilig en betrouwbaar transport. Wij beschikken over een oprijwagen om dit voor u te verzorgen.

Meer weten neem dan even contact met ons op of kom even langs. Wij vertellen u meer over de mogelijkheden, voorwaarden en kosten. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact opnemen met +31 (0) 10 4370400